FOREDRAG

Jeg er unik, du er unik

Millennials (født 1981) er efterhånden den største generation på arbejdsmarked og snart er den næste generation på vej iGen (født 1996). De er opvokset i en digital verden, søger viden og uddannelse på en helt ny måde. Udover at de efterspørger autenticitet, så søger de jobs, hvor deres talenter kan komme i spil og hvor der er et kulturelt match til teamet eller virksomheden. Jeg er unik i mig selv på den måde, jeg ønsker at gør det på, siger de, men hvad er deres unikhed, hvad er der deres talenter?

I dette foredrag taler jeg om:
– Hvad er et kulturelt fit
– Hvad er talent og hvordan afdækker vi dem
– Gennemgang af talenter, TalentIndikator
– Praktiske øvelser

Udbytte:

Alle deltagere har på forhånd prøvet en teamanalyse og TalentIndikator, hvor deres 6 top talenter vises. Så udover en større selvindsigt, er der også en større forståelse for teamdynamikken og hvad hver især bringer til bordet.

Pris:
7.500 ekskl. moms.

 


Målgruppe:
Direktører, ledere og medarbejdere, institutioner og sportsklubber. I foredraget indgår praktiske øvelser.

Underviser: Bettina Wæde

Rekruttering og ledelse af Millennials & iGens

Rekruttering af de digitalt indfødte kendt som Millennials & iGen – lyder det som en udfordring? Så er dette foredrag lige dig! I 2025 består 75% af den globale arbejdsstyrke af Millennials, og den næste iGen er stærkt på vej. De bruger op til 6 timer på sociale medier pr. dag. I dette foredrag kan du blive klogere på, hvordan du tiltrækker og rekrutterer de yngre generationer, og få inspiration til konkrete indsatser og planer, der kan hjælpe dig til at ramme ind i de unges behov og ønsker, og dermed til at sikre, at I også fremadrettet kan rekruttere nye yngre kandidater.

Vi lever i en digital verden, og de unge generationers online adfærd er i den grad præget af et ønske om autenticitet, tilgængelighed og de opleves meget utålmodige. Behovet for både at researche på virksomheder og personer inden de går i dialog, er en online adfærd, der er kommet for at blive – og som vi skal kunne agere i. Det giver nye udfordringer, når vi taler om rekruttering og ledelse. Derfor er det vigtigt at du, som virksomhed eller recruiter, gør dig tanker om, hvordan du i fremtiden kan tiltrække kandidater – også blandt de digitalt indfødte.

Foredraget er inddelt i fire hovedtemaer:

  • Kandidat: Hvad karakteriserer de unge generationer i dag og hvordan ledes de?
  • Proces: Hvorfor skal vi se rekrutteringsprocessen som en købsproces?
  • Branding: Hvordan får vi skabt opmærksomhed omkring vores jobs/virksomhed?
  • Teknologi: Hvilke værktøjer skal vi bruge og hvad betyder big data i HR-regi fremadrettet?
Introduktion til, hvem er Millennials og hvem er iGen, hvordan rekrutteres de og ikke mindst, hvordan leder vi dem. Foredraget er spækket med input og konkrete ideer til at fremtidssikre din rekruttering fra en Headhunter med over 25 års erfaring, der bl.a. er inviteret til England som Keynote Speaker. Du får konkrete værktøjer, der kan implementeres med det samme.

Målgruppe:

Ledere, rekrutteringsansvarlige og medarbejdere, der interesserer sig for fremtidens rekruttering.

Udbydes som foredrag til større eller mindre gruppe eller 1:1 som inpiration.

Pris: Kontakt os for pris.

Underviser: Bettina Wæde, mobil +45 4010 0220

BOOK PÅ +45 4010 0220 DOWNLOAD BROCHURE

Seneste udtalelse:

“Stor ros til dig for dit oplæg. Det var super godt både indholdsmæssigt og leveringsmæssigt. Så ”tommel op” herfra”. Direktør